lørdag den 15. juni 2013

Den ene som udelukker den anden

Du svæver i en rus af kærlighed, og forelskelse. Ingen andre omkring dig bekymre dig, kun dig og ham. Mig og ham. Os.
Jeres forhold bliver bedre og bedre dag for dag, og alt er skønt. Perfekt. Eller.
Før var dine piger dine tætteste. Dem som vidste hver en lille detalje om dig, dem som har oplevet din dårligste og bedste sider. Dem der har været med når du har grint aller mest, for også at nævne, dem der har set dig græde mest. Dem der har været din højre hånd, din støtte.
Piger har noget specielt, drenge aldrig vil kunne forstå. De kan tale om alt, fra detaljer om deres sexliv, til de dybeste følelser, menstruation, sorg, lykke, problemer, familie, og hver eneste detaljer der tilhører.
Det er noget af det bedste ved livet.
Nu har en anden af andet køn overtaget pladsen. Han er der når du griner mest, og når du græder mest. Du kan snakke med alt med ham. Hvis det interesserer ham. Han er ikke vant til at snakke om følelser og problemer. Du er sammen med ham, så tit du kan og har mindre og mindre tid til dine piger.
Mens dig og hans forhold bare bliver tættere og tættere, så daler dig og pigernes drastigt.  Du ligger ikke mærke til at det er uger, måneder siden at i sidst var sammen, og snakkede om personlige ting, og kender du dem overhovedet stadig?
Skal en kæreste udelukke forholdet til de veninder du elsker mest? Hvem er det sikreste valg i en verden hvor alt er usikkert?

Du savner dem.
og hvorfor skriver jeg overhovedet i du-fortæller, når det hele handler om mig..
* Jeg savner jer.

Glem ikke hvor specielt vores forhold var. Husk, jeg elsker jer.
Please ikke forsvind.// maja med tårer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar