fredag den 10. august 2012

Nogle tanker om likes..

Her på det sidste har jeg tænkt en del på det med likes
Hvad er det der får os til at slette et billede fordi der ikke er nok der liker?
Hvad er det der får os til at tro at folk med flere likes er sjovere, sejere, pænere, og bedre mennesker end folk uden likes?Det er jo egentlig mega overfladisk at tro på de 3 øverste ting. Og ja svaret på alle tingene er, man gør det for at blive populær. Prøver at få så mange venner som muligt, som sikkert også gerne vil like ens ting. Prøver at være sammen med mennesker som også er populære for så selv, at blive endnu mere populær. Og få endnu flere likes.

Til sidst går hele livet pludselig ud på likes. Det handler ikke længere om hvordan personens personlighed er, men om hvor mange likes personen har.

Just saying. Pas på hvad du tror på, bare fordi alle andre gør. Sæt spørgsmålstegn til tingene. Og lær personen at kende. INDEN du kigger hvor mange likes personen har.

-Jeg siger ikke at alle folk er sådan her, men at der er en del unge der er sådan. Hvis du genkender nogle af tingene burde du måske stoppe op og tænke dig om. Hvorfor er det så vigtigt er være populær?
Er det ikke lige så vigtigt at have et godt forhold til folk som man rent faktisk kender, og elsker.
-Tak fordi i gad læste. Knus.
//Maja

5 kommentarer:

 1. Super flot skevet.:-)

  SvarSlet
 2. Da jeg havde læst dit flotte lange ord, begyndte jeg virkelig at tænke over tingene...Du har skam helt ret.
  -Tak

  SvarSlet
 3. Du for vild Maja!

  SvarSlet
 4. Hvor er i bare søde! Det er efterhånden begyndt at gå over gevind og ville lige skrive et lille indlæg om det. Ikke at det kan ændre alle unge, men det er da en start? :-) Knus Maja

  SvarSlet
 5. Det er rigtigt :-)
  Jeg har også fanget mig selv i ikke at ville slette et profilbilled, som jeg selv synes var grimt, bare fordi jeg ikke ville miste likes! :-)
  Hilsen; froekenukendt.blogspot.dk

  SvarSlet