søndag den 2. juni 2013

Little broken heart

til alle de knuste hjerter

Kære.
At stole 100 % på en person, dele alt, slappe af og være sig selv med en person; Forelske sig. Overlade sig til en anden person. Elske. Det er stærkt. Som en snor så stærk, mellem to personer, hvor efter man strækker snoren ud og ligger vægten i. Den anden person vil med et hurtigt "klip" kunne klippe snoren over. Så falder du. Bum. 
At turde strække snoren og ligge vægten i, det kaldes tillid. Tillid er dejligt at have, men hårdt at miste. 
Har du prøvet det? At falde? Ligge der helt ubevægelig og ude af stand til at leve videre?
Det har jeg. Det er hårdt. Hårdt at få at vide at den du stoler mest på, elsker mest, ikke føler det samme for dig længere. At få at vide at personen egentlig er ret ligeglad med dig, har ladet dig løbe rundt på den lyserøde sky, uden at fortælle at den lyserøde sky, var ren fantasi. Måske har personen allerede udkig efter en anden? Klask. Lige i hoved. Som en slaskende hård lussing lige i hovedet, sidder du tilbage. Fortabt. 
Tårer. Minder. Tårer. 

I lang tid vil du være ødelagt, gennemhakket af et fuldstændigt ligegyldigt svin. Som du elsker. 
Du vil få lyst til at kontakte personen. Kæmpe for at få personen tilbage. Men hvad har du lært siden du var lille? 
Gå aldrig tilbage til en fuser. Lad ikke en som har såret dig så dybt, få chancen for at gøre det igen. 
Kæmp. Kæmp for at hele. Hele såret. Vis verden (og især svinet som sårede dig) at du fortjener bedre end den, og sagtens kan klare sig uden. Sagtens. Du kan alt. Med vennerne ved din ene side, og dine egne kræfter i den anden skal du nok klare det. Og ved du hvad? Jeg er her også. Lige meget hvem du er, vil jeg altid hjælpe og lytte, da jeg selv har prøvet det samme. Og hvem forstår en hvis det ikke er en der selv har prøvet det? Ingen. Ingen vil forstå. Smerten. 

- undgå kærlighedssange & film
- undgå personen 

Stay strong.  

// Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar